Dobbeltkoncert på Café Habibi

Elinor Gjellerod – tidligere sangskriverelev fra Jyderup Højskole – spiller dobbeltkoncert med det svenske band Nü Fiona. Musikken vil aftnen igennem spænde over singer/song, folk, americana og indie pop genrene. Kom med til en magisk aften, entreen er GRATIS.

Med fødderne plantet lige dele i den midtjyske muld og den københavnske stenbro, kombinerer Elinor Gjellerod folkemusik og moderne singer-song writing. Da hun for to år siden spillede en sang for en vagabond på Christiania, foreslog han hende at blive gademusikant. Siden da har hun spillet i hundredvis af timer på gader og stræder, hvilket tydeligt kan mærkes i den sikre performance hun trofast leverer. Med iørefaldende melodier og originale tekster formår hun at tryllebinde sit publikum og nå ud over scenekanten.

Nü Fiona er en svensk trio startet af sangskriveren Izabelle “Izze” Noren. Izzes musik og klang kan beskrives som en beskidt blanding af folk, Americana og indie pop, og er tidligere oftest blevet hørt på gadehjørner verden rundt. Efter at være vendt hjem til Sverige har hun slået sig sammen med sine gamle venner, Jonathan Kabell på trommer og Malte Zeberg på kontrabas, og frem voksede bandet Nü Fiona. De blander Izzes kraftfulde udtryk og tekster med udfordrende kompositioner og tunge grooves fra bas og trommer. Resultatet er en upoleret og medrivende musikalsk legeplads, hvor alle impulser får frit spil.

Lukket for kommentarer.