Nytårskoncert i Jyderup Hallen

Nytårskoncert januar 2018 kl. 19:30 i Jyderuphallen

Dirigent / Kristiina Poska
Solist / Michael Carøe, konferencier

Musik / Crooner møder klassisk

Nytårskoncert
Intet nyt år uden Copenhagen Phils festlige nytårskoncerter. I år med Michael Carøe som syngende konferencier til en kavalkade af musikalske højdepunkter og muntre overraskelser – der sætter orkestret i swing-ninger.
Med Michael Carøe i front siger vi farvel til 2017 og byder det nye år velkommen på fornøjeligste vis – og tager publikum med på en rejse ind i musikken og Carøes crooner-univers. Her tager vi favntag med store klassiske evergreens, der kommer under særlig Carøe’sk behandling; kan man sætte klassisk musik til crooner-klassikere og popmusik? Kan man synge over Bachs Air? Det bliver musik, fest og underholdning for fuld skrue, når Michael Carøe og Copen­hagen Phil udfordrer hinanden.
Velkommen til Las Vegas, Sinatra og Martini i et glas – musikalske godbidder, cool smo­king og elegant musikalitet. Og mon ikke vi også skal høre bl.a. Cry Me A River og My Way…
Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkestret igen i år spiller medleyet Absolute Copenhagen Phil med musikalske smags­prø­ver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. 

Billetter:
Voksne 150 kr.
Stud. og pen­sio­nister 100 kr.
Børn og unge u.18 år gratis

Salgssteder:
Jyderup Bibliotek, Holbæk Bibliotek,  bibliotek.holbaek.dk, Jyderuphallen
og v/ indgangen –
(Anbefaler køb forinden)

Lukket for kommentarer.