Det sker

sep
22
lør
For børn og barnlige sjæle “Kalles Store Trommeshow”
sep 22 kl. 10:15 – 11:00
For børn og barnlige sjæle "Kalles Store Trommeshow"

Jyderup Erhvervsforening inviterer til underholdning lørdag formiddag d. 22/9, kl. 10-10:15 på bibliotekspladsen
Musikeren Kalle tager på Danmarks Tour for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik!
Kalle er kendt fra DR Ramasjang, hvor han i øjeblikket hitter med “Kalles Danmarks Tour” – men NU kan du opleve ham live i Jyderup!
Kalle spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne – og til sidst kan publikum være med til at lave en hyldest sang til netop den by de befinder sig i.
Alt kan og vil ske når Kalle lander i Jyderup.
Se en smagsprøve her: https://www.youtube.com/watch?v=YcAA8-a6pso

Sted: Bibliotekspladsen i Jyderup
Den 22. september 2018, kl. 10:00-10:15.

Gratis koncerter – Jyderup Erhvervsforening inviterer!
sep 22 kl. 10:15 – 11:00
Gratis koncerter - Jyderup Erhvervsforening inviterer!

Jyderup Erhvervsforening inviterer til gratis koncerter på Bibliotekspladsen.
Alle koncerter er lørdage fra kl. 10:15 – kl. 11:00.

Vi byder på følgende koncerter:

21. april: Rock Nalle Trio
19. maj: Sussi & Leo
16. juni: Bakkesangerinden Anette Oxenbøll
28. juli: Nice Little Pinguins – Boldklubben serverer brunch fra kl. 9:30. Til kun 50 kr.
25. august: Fede Finn & Funny Boyz
22. september: Kalles store trommeshow

Alle er velkomne.

sep
28
fre
Dobbelkoncert i Kulturhuset Gimle
sep 28 kl. 20:00 – 23:00
Dobbelkoncert i Kulturhuset Gimle

DOBBELTKONCERT
Feridah Rose – med sit helt særlige miks af soul-pop, jazz-funk, R&B og vestafrikansk rytmik – kommer med en ny fortælling med ørehængende melodier og forførende stemme, som er lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.
Med sig på scenen har Feridah  Jamil Oskarson på bas, Jens Stoklund Jensen ved trommerne, Søren Heller på guitar og Lasse Storgaard på keys. Korstemmerne fra Nanna Nabila, Lucas King og Thora W. Kruse fletter sig ind i musikken. Hertil kommer det sprudlende energibundt fra Ghana, perkussionisten Ayi Solomon, der bl.a. er kendt fra New Jungle Orchestra. Hør Kyelondela

The Blues Overdrive –  den danske succes, beskrives som prisvindende blues med international klasse. Bandets seneste udspil ‘Clinch!‘ blev for nyligt kåret til ‘Album of the Year’ til European Blues Awards, som det eneste skandinaviske band. De når langt ud over scenekanten med de to guitarister Andreas Andersen og Martin Olsen i forgrunden, med solid backing fra den texanske bassist Brother Birck og den svenske janitshar Louisian Boltner.  De viser hvordan bluesmusik kan spilles stilsikkert fra Chicago blues til hypnotiserende delta grooves. Hør High Water.
Billetter købes her og prisen er 175 kr.
Der er fællesspisning i SpiseKælderen kl 18:30 – lækkert, økologisk og lokalt. Prisen 120 kr. for maden.

sep
30
søn
Koncert med Robin Huw Bowen
sep 30 kl. 16:00
Koncert med Robin Huw Bowen

Jyderup Højskole får søndag d. 30. september besøg af Harpenisten Robin Huw Bowen fra Wales.
Han repræsenterer selve sjælen i den walisiske musiktradition. Han trækker både på sin egen mangeårige forskning og på autentiske spillemåder, som er overleveret i folkemusikken, når han samler de forskellige aspekter af traditionerne og giver den walisiske musik et nyt og vitalt udtryk.
I mere end 25 år har Robin Huw Bowen haft en karriere som den eneste fuldtids professionelle walisiske harpenist på den såkaldte trippel-harpe, og han har introduceret dette instrument for tusinder og atter tusinder verden over.
Entre 50 kr.

okt
3
ons
GIMLE:DOX viser film om digteren Strunge
okt 3 kl. 19:00
GIMLE:DOX viser film om digteren Strunge

VÆBNET MED ORD OG VINGER [2018] 105 min
En (drama)dokumentarisk rejse gennem digteren Michael Strunges liv og univers. Filmen tegner et billede af mennesket Michael Strunge – hans liv og hans vej til at blive centrum for en ny generation af digtere i starten af 80’erne. Han blev et spejl for denne generations identitet og livsform, mens han kæmpede med angst og psykotiske anfald, der medførte, at han i en alder af 27 år begik selvmord. Men hans digte og prosa lever videre. Se trailer her.
DOX:Café åbner kl 18 og filmen vises kl 19 i samarbejde med Kalundborg Folkeuniversitet.

Lukket for kommentarer.