Det sker

mar
2
tors
Foredrag med “Bonderøven” – Frank Erichsen
mar 2 kl. 19:00
Foredrag med "Bonderøven" - Frank Erichsen

Med sit levende og troværdige foredrag giver Frank Erichsen deltagerne tips til et liv med selvforsynende landbrug, og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven”. Frank Erichsens foredrag egner sig især til virksomheder, skoler, foreninger, biblioteker og oplysningsforbund.
Den gamle gård på Djurs, Kastaniegården, danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Bonderøvens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se, ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn. Franks drøm er at drive selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv, og med en opvækst i Agerskov i Sønderjylland, og et jordlod som han som 10’årig selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbrug faktisk altid været en del af ham.
Programmet “Bonderøven” som startede på DR2 var en af kanalens største succeser nogensinde. Og den blev ikke mindre, da programmet rykkede over på DR1, hvor det igen opnåede rekordhøje seertal.  Danskerne elskede det, og dvd-udgaven af “Bonderøven” blev da også den tredje mest solgte tv-serie i 2011. Foruden “Bonderøven” medvirkede Frank Erichsen også i programmet “Sådan er fædre på” på DR2 og “Ugen med Clement”, ligesom han i 2011 var medvirkende i Søren Ryges tv-program “Søren Ryge præsenterer”.
Frank Erichsen udgav i 2011 bogen “Det enkle liv – skridt på vejen mod selvforsyning”, der senere i 2013 blev fulgt op af bogen “Det enkle liv – flere skridt på vejen mod selvforsyning”. I begge bøger giver Bonderøven bud på, hvordan man nærmer sig det enkle liv, hvordan man opnår et godt liv gennem selvforsyning, og ikke mindst hvordan man kombinerer det daglige arbejde med familielivet.
Med Frank Erichsen får du en inspirerende aften med en autentisk og populær foredragsholder, der sætter hverdagen i perspektiv.

mar
23
tors
Foredrag med Peder Frederik Jensen ”Læretid” og ”Banedanmark”
mar 23 kl. 19:30
Foredrag med Peder Frederik Jensen”Læretid” og ”Banedanmark”

Mød forfatteren, der tager udgangspunkt i romanen ”Læretid” og novelle-samlingen ”Banedanmark” hvor forskellige samfundsperspektiver er i fokus.
”Med en særegen sans for poetisk prosa gennemgår Peder Frederik Jensens præcise pen det moderne samfund” Forfatterweb Cand. mag. Ester Skibsted Holm.
Indstillet til Politikens litteraturpris for romanen ”Vold” fra 2016 og aktuel med bognyheden ”Skullfucking”.
Arrangører:  Kulturgruppen  i Jyderup og Holbæk Bibliotek.
Sted: Skarridsøsalen.
Billetter: Jyderup Bibliotek, Holbæk Bibliotek, www.bibliotek.holbaek eller ved indgangen – PRIS 50 kr.

   

Lukket for kommentarer.