Det sker

okt
25
tors
Foredrag med Ulf Pilgaard d. 25/10-18 i Jyderup Hallen
okt 25 kl. 19:00
Foredrag med Ulf Pilgaard d. 25/10-18 i Jyderup Hallen

Mit liv som Ulf.
Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard – hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen.
Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.
I dette foredrag giver Ulf dig også et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med: blandt andre Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.
Ulf Pilgaard er er hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Billetterne købes her:
– Hr. og fru Sørensens Urtehjørne, Skarridsøgade 51, 4450 Jyderup
– Butik Marianne, Nyvej 7F, 4450 Jyderup
– eller på Internettet: https://www.billet.dk/order/tickets/13259502/mit-liv-som-ulf-foredrag-med-ulf-pilgaard-jyderup-hallen-2018-10-25-19-00-00?

 

nov
6
tirs
Foredrag: HVORDAN BRØDFØDER VI VERDEN BÆREDYGTIGT?
nov 6 kl. 19:30
Foredrag: HVORDAN BRØDFØDER VI VERDEN BÆREDYGTIGT?

Foredrag på Jyderup Højskole
Der tales mere og mere om sammenhængen mellem hvad vi spiser og klodens tilstand. Kom og hør om hvorvidt verdens befolkning i fremtiden kan brødfødes på bæredygtig vis under forskellige scenarier – vegetarisk, vegansk, lavt kødforbrug, højt kødforbrug, økologi, ikke-økologi og så videre. Kom og få hårdtslående facts og nuancer til eftertænksomhed – uanset hvad du selv spiser. Foredraget vil blive illustreret med masser af billeder, tegninger, verdenskort og enkle beregninger og statistikker.
Det er Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, der har ordet. Rune-Christoffer er antropolog, har undervist i bæredygtige fødevaresystemer, skriver ph.d. om landbrugsudvikling og er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, som blev grundlagt i 1896.
Entré: gratis

nov
12
man
Forfatteraften med URSULA ANDKJÆR OLSEN
nov 12 kl. 20:00
Forfatteraften med URSULA ANDKJÆR OLSEN

Ursula Andkjær Olsen besøger Jyderup Højskole d. 12. november, og læser op fra og fortæller om sit forfatterskab. Siden debuten i 2000 har Ursula Andkjær Olsen udgivet digte, der rummer både vrede, ømhed, intellekt, humor og en stor musikalitet. I hendes bøger knyttes det politiske, det eksistentielle og det æstetiske tæt sammen, og hun er hverken bange for at arbejde med komplekse former eller med helt enkle udtryk. Hvis det findes i livet, kan det også rummes i digtningen.
Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.
Dato: 12. november kl. 20
Entre: Gratis

Lukket for kommentarer.