Det sker

feb
22
tors
Torsdagscafé
feb 22 kl. 16:00 – 20:00
Foredrag med sognepræst Lars Ulrik Jensen
feb 22 kl. 19:00 – 21:00
mar
4
søn
Sigurd fortæller om Luther – koncert i børnehøjde
mar 4 kl. 14:00
Sigurd fortæller om Luther - koncert i børnehøjde

Søndag den 4. marts 2018 kl. 14 i HOLMSTRUP KIRKE.
Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper fejrer 500-året for reformationen sammen med os.
Hvem var Luther?
Hvem var Hans Tausen?
Hvad betyder reformationen for os i dag?
Vi får Luthers historie med fortælling, sang, musik og teater.
Arrangementet er gratis og alle er velkomne!
Koncert i børnehøjde – en forestilling på 60 minutter for hele familien.
ArrangørerHOLMSTRUP OG JYDERUP MENIGHEDSRÅD

mar
6
tirs
Pensionistforeningen inviterer til foredrag om Rom (Italien)
mar 6 kl. 13:00
mar
14
ons
Forfattermøde: Line Knutzon og Kristina Nya Glaffey
mar 14 kl. 19:30
Forfattermøde: Line Knutzon og Kristina Nya Glaffey

Mød dramatiker og forfatter Line Knutzon og forfatter Kristina Nya Glaffey til oplæsning og samtale om bl.a. litteratur og satire. Line Knutzon vil læse fra sin seneste udgivelse ‘Camille Clouds Brevkasse’ (Gyldendal, 2017) og Kristina Nya Glaffey fra sin seneste udgivelse ‘Mor og Busser skal Skilles’ (Gladiator, 2016), og forfatterne vil samtale med Ida Marie Hede, der er fast underviser på Gladiators Forfatterskole på Jyderup Højskole.

BIO
Line Knutzon (født 1965) er en prisbelønnet dansk dramatiker, der bl.a. har skrevet Snart kommer tiden, Først bli’r man jo født, Guitaristerne og serien om Måvens og Peder. Som skuespiller har hun medvirket i filmen Mord i mørket fra 1986 og i tv-serierne Kirsebærhaven 89 og Hvor svært kan det være. I samarbejde med forfatterne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt udgav Line Knutzon i 2014 bogen “Frit Flet” i 2014. Bogen er skrevet af de tre kvinder i fællesskab og er en blanding af mange genrer, heriblandt lyrik, prosa, dagbogsnotater, e-mails mm. I 2017 udkom ‘Camille Clouds brevkasse’, hvor den fiktive brevkasseredaktør Camille Cloud svarer på læsernes breve.

Kristina Nya Glaffey (født 1979 i Frederiksværk) er en dansk forfatter, uddannet fra Nordisk Sprog og Litteratur ved Københavns Universitet 2000-02, Forfatterskolen 2005, og Studier ved Center for kønsforskning på Københavns Universitet 2007-08. Hun har været medredaktør på tidsskriftet Banana Split. Hun underviser på Gladiatorskolen. Nya Glaffey debuterede med Lykkejægere i 2007. I 2012 udkom Padder og krybdyr, som handler om en ung, lesbisk kvindes overvejelser om at blive mor, og hvordan det vil være at leve som homoseksuel forælder i et heteronormativt samfund. Mor og Busser udkom på Forlaget Gladiator i 2014. Her bliver en lesbisk kernefamilies hverdag beskrevet gennem barnets øjne, og værket undersøger hvad det vil sige at være en familie anno 2014. Hun har senest udgivet efterfølgeren Mor og Busser skal skilles (2016) på Forlaget Gladiator.

Onsdag d. 14. marts kl. 19.30

mar
17
lør
Gravers Graversen og Susan Ørum fortæller
mar 17 kl. 15:30 – 16:30
Gravers Graversen og Susan Ørum fortæller

Monikas Mirakel & Andre Historier
Gravers Graversen & Susan Ørum fortæller. Det bliver sjovt, alvorligt og lige til kanten, når Gravers Graversen og Susan Ørum fortæller et potpourri af deres bedste historier denne lørdag eftermiddag på Cafe Habibi.
De to fortællere er kendt for deres autentiske historier, hvor de gerne fortæller ud fra deres eget liv om deres hjemmelavede problemer, flyskræk, pingviner og meget mere. Graversen & Ørum kommer vidt omkring i deres historier, og det bliver selvfølgelig også afsløret, hvad det er for noget med ”Monikas mirakel”.
Gravers Graversen – Fortæller med underspillet humor, timing og stilsikker sans for den gode historie.
Susan Ørum – Fortæller sine sande løgnehistorier råt for usødet –  med plads til både grin og tårer.
De to fortællere er med på bølgen af nye danske moderne historiefortællere, der giver af sig selv og gerne går lige til stregen.
Cafe Habibi 17. Marts kl. 13.30 – 15.30 – Fri entre

Lukket for kommentarer.