Det sker

maj
25
fre
Koncert med Albert JAHM
maj 25 kl. 20:00
Koncert med Albert JAHM

Blues og ragtime i Habibi
Café Habibi i Skarridsøgade 29 har fredag aften den 25. maj ragtime, folk og blues på programmet, når Albert JAHM lægger vejen forbi til en gratis koncert, der begynder klokken 20.
Sangskriveren og trubaduren Albert Madsen er omdrejningspunktet i orkestret, der har tilknytning til Pakhuset i Nykøbing Sj. Han har spillet akustisk ratimeblues-guitar i snart 40 år og har komponeret og skrevet alle sangene. Det er blues på dansk med iørefaldende melodier og ærlige, personlige, følsomme og sjove tekster, der ofte rammer plet hos publikum.
Den musikalske inspiration er hentet fra Bert Jansch, Ralph Mctell, Steven Grossmann og selvfølgelig fra de gamle bluesroots-mestre, med et touch af kærlighed til den skotsk-irske tradition.
Udover Albert Madsen på sang og akustisk guitar består Albert JAHM af Luis Wiertz på bas og mundharpe og  Kim ”Rasser” Rasmussen på trommer og guitar. De har høstet enorm ros og omtale for deres energiske og humørfyldte koncerter, der leveres med indlevelse, nærvær og glæde.

Lukket for kommentarer.