Chris MacDonald holder foredrag i Jyderup Hallen

Baggrund for foredraget:
Så er projektgruppen, der arbejder med den Grønne akse og herunder Drivsåtskoven, klar til tage næste trin i at gøre Drivsåtskoven til en bypark med forskellige aktiviteter.
Med udgangspunkt i de idéer der kom på borgermødet for et par år siden, har projektgruppen indgået en partnerskabsaftale med firmaet Just Human som er ejet af Chris MacDonald.
Som start på dette partnerskab får du nu får du muligheden for, at opleve et af Chris MacDonalds energiske og motiverende foredrag i Jyderup. Den 7. maj kommer Chris MacDonald til Jyderup og holder foredraget Sund Energi & Mentalt overskud, OG for at løfte lidt af sløret for det partnerskab, der er indgået mellem hans firma – ”Just Human”, Holbæk Kommune og projektgruppen under Jyderup Lokalforum. Et partnerskab der sigter efter, at opføre et aktivitetsområde i Drivsåtskoven.
Just Human udvikler og opføre en række aktivitetspladser, hvor børn og deres voksne (forældre, bedsteforældre eller andre) kan mødes og være sammen, mens de er aktive. Just Human ønsker at udvikle disse aktivitetspladser i flere byer i Danmark, den første er placeret midt i Danmark i Odense. Chris McDonald og Just Human har ønsket om at etablere den første aktivitetsplads på Sjælland i Jyderup – det skal ske i tæt samarbejde med de lokale kræfter, der arbejde med udvikling af Jyderup som helhed og med inddragelse af borgerne i området.
For mange kræver Chris MacDonald ingen introduktion. Chris MacDonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009. Han har vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010, og er blevet folkeeje gennem sine mange tv programmer gennem årene.
Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Han er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet, og skaber af koncepterne “Strong Body – Strong Mind”, “Sundhed i Balance” samt ”Just Human”.
Foredraget finder sted mandag den 7. maj kl 19.00 i Jyderup hallen, Elmegården 58. Der kan købe https://jyderup-erhvervsforening.billet.dk/ , hos Butik Marianne og Hr & Fru Sørensen’s Urtehjørne. Billetprisen er 230 kr. + gebyr 15 kr.
Overskuddet fra aftenens foredrag går 100% ubeskåret til projektet for et aktivitetsområde i Drivsåtskoven i Jyderup.

Om foredraget:
Sund Energi & Mentalt overskud
Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi ved i dag, at vi homo sapiens har en række dybe og helt specifikke, naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have ægte energi og overskud i hverdagen.
I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcist hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Et overskud, der er tæt forbundet med vores evne til at præstere og skabe et stærkt teamwork.
Med afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi præsenterer Chris MacDonald den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Naturens-ikke-til-forhandling-liste:

De fire hjørnesten i naturens-ikke-til-forhandling-liste:
– Søvn – En god og uforstyrret nattesøvn er essentielt for vi menneskers evne til at holde os sunde og velfungerende – også mentalt.
– Gode, sociale relationer – Mennesker omkring os er langt vigtigere for vores trivsel og sundhed, end de fleste gør sig klart. Vejen går igennem en forståelse af empati.
– Naturlig mad – Vi mennesker er skabt til at spise god, naturlig mad. Vi har brug for en forsvarsmekanisme mod fristelserne i dagligdagen.
– Bevægelse i dagligdagen – Hvis motion var en pille, ville vi alle tage den. Med gode rutiner kan vi blive langt mere aktive.

Og motivationen? Den behøver vi ikke vente på. Chris punkterer myten om, at det altid skal være ”lysten, der driver værket. ” I stedet deler han med humor og skøn selvironi sin motiverende strategi for, hvordan vi træner viljestyrken og skaber rutiner, der gør det hele lidt nemmere.
Et foredrag, som uundgåeligt vil generere mange gode grin – også i dagene efter. Oplevelsen med Chris MacDonald giver inspiration og viden, der skaber stof til eftertanke, dialog og nye rutiner blandt ledere og medarbejdere på arbejdspladsen.
Chris taler åbent og med humor om de udfordringer, som han selv, og vi alle, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.