DOBBELTKONCERT med ROCQAWALI og KROKE

DOBBELTKONCERT – pris 175 kr.
ROCQAWALI  er fusionen mellem Led Zeppelin og den ekstatiske qawalisound – med Ejaz Ali fra Pakistan i front som bakkes op af musikere med dansk, kenyansk og iransk baggrund, Ejaz Sher Ali har Sufi-kulturen i blodet og i stemmen. Dét, der startede som en kulturel udveksling mellem Pakistan og Danmark, er nu en  smeltedigel af et spirituelt rockband. Og deres Sufi-budskab ”Love across all religious, political and physical borders” skinner helhjertet igennem. Hør dem her.
Ejaz Sher Ali – vokal, kor, harmonium, Jonas Stampe – guitar, Stephan Grabowski – trommer, Tin Soheili – guitar, Thomas Risell – bas

KROKE startede deres karriere på jazzklubber i det jødiske kvarter i Krakow, og deres musikalske identitet er stærkt forankret i den traditionelle jødiske folklore. Trioen, som er exceptionelle instrumentalister, tilsætter både elementer fra klassisk musik og jazz og giver dermed den velkendte klemzermusik, et mere følelsesmæssigt udtryk. Og samtidig et helt ny musisk lyd, som krydser landegrænser, form og tid, nemlig Kroke-musik! Hør Time.
Tomasz Kukurba – bratsch, Jerzy Bawoł – harmonika, Tomasz Lato – kontrabas
Sted:  Gl. Stationsvej 12  .  4591 Føllenslev

Der er fællesspisning i Gimle SpiseKælder kl 18:30 – lækkert, lokalt og økologisk – pris 110 kr.

Køb billet til koncert og fællesspisning her.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.