Foredrag med billedkunstner Kasper Hesselbjerg

Hvornår:
14. september 2020 kl. 20:00
2020-09-14T20:00:00+02:00
2020-09-14T20:15:00+02:00
Hvor:
Jyderup Højskole
Sølystvej 2
4450 Jyderup
Danmark
Kontakt:
Jyderup Højskole
Foredrag med billedkunstner Kasper Hesselbjerg @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Kom og hør Kasper Hesselbjerg fortælle om hvad der særligt optager ham i hans kunstneriske arbejde. Han kommer til Jyderup som gæstelærer på Fri Kunst. Man oplever ofte kaspers værker på egen krop som for eksempel hans performance Velkomstdessert, en lille skulptur, som er en servering, på gæstens egen krop, bestående af bl.a. rom, orangeade, flødeskum og kirsebær. – den skulle have været serveret til dette års Heartland festival, som desværre blev aflyst.
Det er kendetegnede for Kaspers praksis at arbejde med perception og sanselige oplevelser. Hans arbejde udfolder sig i krydsfeltet mellem skulptur, billede og tekst. Her afsøger han præmisserne for mødet med og oplevelsen af genstande i vores hverdag, og hvordan de oplevelser får betydning for os som tegn og sanset materiale. Til September bliver han aktuel med en solo udstilling på galleriet Bonamatic i København.
Kasper Hesselbjergs seneste udgivelser er Cornflakes og andre specifikke objekter, Salatfeber og Østersdage. Han er desuden redaktør på forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten. Kasper Hesselbjerg er født i 1985 og bor og arbejder i København.

Du kan se mere om Kaspers arbejde på hans hjemmeside http://www.provisionalfruitions.org

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.