Frivillig Fredag

Fredag den 27. september er Frivillig Fredag i hele landet.

I Holbæk kommune benytter frivilligrådet lejligheden til at indbyde de frivillige til gallafest eller workshops eller begge dele.

I år foregår det hele i Jyderup. Workshops ved Højskolen og Gallafest i Jyderup Hallen. Det betyder, at der er rigtig god mulighed for at mange, der er frivillige sammen, kan få en hyggelig aften med god mad og musik, og at der samtidig er en ret enestående god mulighed for, at mange forskellige frivillige i Jyderup kan møde hinanden og dermed med egne øjne se, hvor mange, der på vidt forskellige måder, er med til at sikre byens sportslige, sociale og kulturelle fællesskab.

Endelig bliver der naturligvis også mulighed for at mødes med frivillige fra alle de andre lokalområder.

Læs indbydelsen her: https://jyderup.dk/wp-content/uploads/2019/08/invitation-til-frivillig-fredag-2019.pdf

Følg dette link for at se hele programmet: http://xn--frivilligcenterholbk-00b.dk/menu/nyheder/nyheder-frivillighed-og-faellesskab/2019/frivillig-fredag-i-jyderup-den-27-september-2019/

På samme side er der et link til en tilmeldingsmail. Husk ved tilmeldingen at skrive, hvad I tilmelder jer til: Workshops eller Gallafest eller begge dele. Husk også at angive, hvilken workshop i eventuelt gerne vil deltage i. Hvis I har behov for at skifte tøj mellem workshop og fest er der glimrende omklædningsrum i hallen.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.