Julehjælp 2018 – søg nu! og frem til den 19. november 2018

Hvis du har børn, en lav indkomst og bor i Holbæk Kommune, kan du søge julehjælp hos Julekomitéen af 1922.
Hvis du vil søge om julehjælp, skal du udfylde skemaet og sende det til Julekomitéen af 1922, HoKo, att.: Ulla Rosa Jensen, Holbæk Kommune, 0899 Kommuneservice. Du kan også aflevere det i postkassen eller ved skranken i BorgerCentret, Jernbanevej 6 i Holbæk.
Kommunen skal have modtaget skemaet senest den 19. november. Hent skemaet til ansøgning om julehjælp
I midten af december giver vi svar på, om du kan få julehjælp. Du får svaret i din e-boks. Hvis du er fritaget for e-post, får du et fysisk brev i din postkasse. Hvis du kan få julehjælp, kommer pengene ind på din NemKonto, og vi tilstræber, at det sker senest den 20. december. Vi kan ikke sige på forhånd, hvor mange penge du får – det kommer an på, hvor mange penge vi samler ind.

Har du spørgsmål vedrørende julehjælpen?
Fra i år er det Lions Club Holbæk der står for julehjælp fra Julekomitéen af 1922. Hvis du har spørgsmål, bedes du henvende dig til Karsten Cederlund Pedersen på kacepe@mail.dk.

Støt den lokale julehjælp
Har du lyst og mulighed for at hjælpe familier i Holbæk Kommune, der har svært ved at få pengene til at række i julen, så overfør et valgfrit beløb til:

  • MobilePay:  4 83 44
  • Bankoverførsel til reg.nr. 6682, kontonr. 0013373922 i Sparekassen Kronjylland

Pengene indsamles og uddeles af Julekomitéen af 1922. Beløb overført senest 26. november bliver udbetalt i 2018, beløb overført efter 26. november bliver udbetalt i 2019.
Holbæk Kommune vurderer alle ansøgere. Bidraget er fradragsberettiget for virksomheder, og julekomitéen indrykker efterfølgende en takkeannonce i lokale medier.

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.