Klovneløb i Jyderup

Søndag d. 13. maj 2018 går det igen løs i Jyderup, hvor Stokkebjergskoven ved Aggersvold Savværk igen danner rammen, når vi løber Klovneløb for Danske Hospitalsklovne. Klovneløbet er det hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.
Du/I kan tilmelde sig løbet på www.klovneløb.dk og vælge Jyderup indtil 12.maj 2018. Skulle du/I ikke nå at tilmelde sig, er det også muligt på dagen, men for at kunne have næser, medaljer, startnumre og vand nok til alle, skal det helst ske på overstående adresse. Pris for deltagelse er 60 kr. pr. deltager indtil 6. maj 2018. Herefter er prisen 70 kr. pr. deltager.
I år vil der være en rute for alle, da man kan tilmelde sig en 3 km., 6 km. eller 10 km. rute.
Der vil blive udleveret røde næser til alle tilmeldte deltagere og en medalje ved løbets afslutning. Deltagere vil også få udleveret 0,5 l vand til turen.
Det vil være en god ide at medbringe et tæppe, da der efter løbet vil der være mulighed for at kunne sætte sig og nyde en sandwich, kaffe og kage, øl, sodavand eller vand, som kommer fra vores lokale Spar Supermarked i Jyderup.
Der vil også være lidt for børnene, da Lejnemt.dk kommer og opsætter en hoppeborg, og en styrkeprøve hvor de kan vise hvor stærke de er. Vi håber også på, at kunne tilbyde pony ridning igen i år. Det vil der komme mere information om, på vores begivenhed på facebook. (Klovneløb i Jyderup 2018).
Der vil være mulighed for at købe de smarte støttearmbånd i forskellige farver.
Som sidste år vil der være en lille præmie konkurrence, hvor vi finder vinderen, ved tilfældig udtrækning af startnummer.
Da der i år er mulighed for at købe noget, at spise og drikke efter løbet, har vi selvfølgelig også sørget for at der er opstillet en toiletvogn, hvis man skulle få brug for det.  Denne er venligt stillet til rådighed af Vestsjællands Materieludlejning ApS.
Alt overskud fra denne dag går til Danske Hospitalsklovne, så de kan nå så langt rundt, som muligt med deres gode, og vigtige arbejde på hospitalerne.
Skulle der være nogle spørgsmål i forbindelse med løbet, er det muligt at kontakte, Dan Lundvig Hauge-Nielsen på e-mail: danlundvig@gmail.com eller telefon: 60 79 70 47.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.