Det sker – efter kategori

jun
11
tors
Koncert med Zeuthen, Anderskov og Vestergaard Jyderup Højskole
jun 11 kl. 20:00
Koncert med Zeuthen, Anderskov og Vestergaard @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Koncert på Jyderup Højskole Zeuthen, Anderskov og Vestergaard
Mød trioen Jesper Zeuthen, Jacob Anderskov og Anders Vestergaard er en de mest spændende grupper på den eksperimenterende musikscene lige nu.
De tre musikere fra tre forskellige generationer har turnéret intensivt i Danmark og Europa de sidste par år og udgav i 2018 det anmelderroste album “Out of the Spectacle” der vandt en Danish Music Award. Jesper Zeuthen er en legendarisk saxofonist med et langt og bredt virke indenfor dansk eksperimenterende jazz, Jacob Anderskov er pianist og komponist, og professor på Rytmisk Musikkonservatorium, og Anders Vestergaard er en af de mest spændende og kreative trommeslagere i den yngre generation i Danmark.
Gruppens musik er en krystalisering af et flerårigt samarbejde, der placerer sig et sted mellem tekstural improvisation, ekspressiv free jazz og abstrakt soul. Det er direkte og fysisk musik, der møder publikum på både udfordrende og forsonende vis, og som i følelsesmæssig forstand er rummelig og flerdimensional. Trioen har udviklet et personligt sammenspil hvor influenser, dynamikker og intentioner svæver frit mellem hinanden, fletter sig sammen i synergi og splintres i abstraktion, og hvor målet er at skabe plads fremfor at tage plads. Det er en slags forsonende blues til det store spektakel.

Torsdag den 11. juni 2020, kl 20.00

Entré: 50 kr.

Billet: https://www.eventim-light.com/dk/a/5cee956f65ddd5000158aae7/e//

Lukket for kommentarer.