Det sker – efter kategori

mar
5
tors
Oplæsningssalon på Jyderup Højskole – Hanne Højgaard Viemose Jyderup Højskole
mar 5 kl. 20:00
Oplæsningssalon på Jyderup Højskole - Hanne Højgaard Viemose @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Forfatteren Hanne Højgaard Viemose skriver råt, usentimentalt, nærværende, sjovt og rørende. Med virkeligheden som motor skriver hun om et rastløst ‘jeg’, der forsøger at finde sig selv – eller måske at finde ud af sig selv.
Hanne Højgaard Viemose er aktuel med sin tredje bog, den prisbelønnede ‘HHV, Frshwn: dødsknaldet i Amazonas’ som hun kommer og læser op af på Jyderup Højskole.

Torsdag d. 5. marts 2020 kl 20.00
Entré: 50 kr

billetter: https://www.eventim-light.com/dk/a/5cee956f65ddd5000158aae7/e/5e5158ceda3f255e2cb71c86/

 

mar
8
søn
Frøbyttedag på Jyderup Højskole Jyderup Højskole
mar 8 kl. 13:00 – 16:00
Frøbyttedag på Jyderup Højskole @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Jyderup Højskole og Praktisk Økologis havenetværk i Holbæk inviterer søndag d. 8. marts kl 13-16 til frøbyttedag.
Så kom hvis du har for meget af noget eller for lidt af noget, så mødes vi til en snak om haven og bytteri af alle slags haverelevante ting.
Vi håber på at have en masse spændende frø forbi i løbet af dagen – men du behøver ikke have noget med eller at tage noget med hjem.
Kom som du er med eller uden frø, så lægger vi det hele frem og ser om ikke vi alle går mere berigede hjem.

mar
10
tirs
Koncert på Jyderup Højskole med A.dixen Jyderup Højskole
mar 10 kl. 20:00
Koncert på Jyderup Højskole med A.dixen @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

A.dixen kaldte sig tidligere for Unkwon, og han er desuden en del af trioen Av Av Av. Både Unkwon og Av Av Av har lagt publikum og kritikere for sine fødder og må betegnes som noget af det mest spændende elektroniske musik som er kommet ud af Danmark i de seneste år. A.dixen udgav i 2019 ‘Death Tapes Vol. 1’ og ‘Death Tapes Vol. 2’, hvor han blander oldschool beats og lo-fi ind i den ellers moderne og mørke, ambiente lyd som er blevet hans kendetegn.
Opvarmning: Originalmusik fra elever på Jyderup Højskole.
Entré 50 kr.

mar
31
tirs
OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE Jyderup Højskole
mar 31 kl. 19:30
OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Open Mic er en åben scene, hvor du kan dukke op og melde dig som performer til aftenens vært, der prøver at styre slagets gang. Vi har mikrofonen og klaveret, resten skal du selv tage med. Du er også velkommen som publikum – nyde stemningen, samværet og talenterne på scenen.
Det sker kl. 19.30 den 28. januar – 25. februar – 31. marts – 28. april på Højskolen Sølystvej 2, 4450 Jyderup
GRATIS Entré

apr
7
tirs
Koncert på Jyderup Højskole – Lydkunst Live LARS LUNDEHAVE HANSEN Jyderup Højskole
apr 7 kl. 20:00
Koncert på Jyderup Højskole - Lydkunst Live LARS LUNDEHAVE HANSEN @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Lydkunstneren Lars Lundehave Hansen har de seneste 20 år markeret sig som en af Danmarks mest visionære af slagsen og optræder nu på Jyderup Højskole med en liveperformance af sin lydkunst.
Lars udforsker blandt andet konkret visualisering af lyd og bruger fejlkilder og kortslutninger som lydmateriale i sine værker. De fysiske og tekniske eksperimenter i hans værker er centrale. Fx peger de konkrete visualiseringer af lyd tilbage til nogle af lydkunstens pionerer i deres ambition om at forene det skulpturelle med det instrumentelle.
Han er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i 2006 og har siden haft flere udstillinger i både København, Helsinki, Delhi, Glasgow, Venedig, Berlin, Madrid, Japan og Canada, og gennem de sidste ti år har han udført adskillige livepræsentationer med sin lyd.
Lars er også gæstelærer på skolen, hvor han er manden bag en workshop for musiklinjen og billedkunstlinjens tværfaglige samarbejdsprojekt.
Opvarmningen står elever fra Jyderup Højskole for.

7. april 2020 kl. 20.00
Entré: 50 kr

Køb billet her

apr
28
tirs
OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE Jyderup Højskole
apr 28 kl. 19:30
OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Open Mic er en åben scene, hvor du kan dukke op og melde dig som performer til aftenens vært, der prøver at styre slagets gang. Vi har mikrofonen og klaveret, resten skal du selv tage med. Du er også velkommen som publikum – nyde stemningen, samværet og talenterne på scenen.
Det sker kl. 19.30 den 28. januar – 25. februar – 31. marts – 28. april på Højskolen Sølystvej 2, 4450 Jyderup
GRATIS Entré

jun
11
tors
Koncert med Zeuthen, Anderskov og Vestergaard Jyderup Højskole
jun 11 kl. 20:00
Koncert med Zeuthen, Anderskov og Vestergaard @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Koncert på Jyderup Højskole Zeuthen, Anderskov og Vestergaard
Mød trioen Jesper Zeuthen, Jacob Anderskov og Anders Vestergaard er en de mest spændende grupper på den eksperimenterende musikscene lige nu.
De tre musikere fra tre forskellige generationer har turnéret intensivt i Danmark og Europa de sidste par år og udgav i 2018 det anmelderroste album “Out of the Spectacle” der vandt en Danish Music Award. Jesper Zeuthen er en legendarisk saxofonist med et langt og bredt virke indenfor dansk eksperimenterende jazz, Jacob Anderskov er pianist og komponist, og professor på Rytmisk Musikkonservatorium, og Anders Vestergaard er en af de mest spændende og kreative trommeslagere i den yngre generation i Danmark.
Gruppens musik er en krystalisering af et flerårigt samarbejde, der placerer sig et sted mellem tekstural improvisation, ekspressiv free jazz og abstrakt soul. Det er direkte og fysisk musik, der møder publikum på både udfordrende og forsonende vis, og som i følelsesmæssig forstand er rummelig og flerdimensional. Trioen har udviklet et personligt sammenspil hvor influenser, dynamikker og intentioner svæver frit mellem hinanden, fletter sig sammen i synergi og splintres i abstraktion, og hvor målet er at skabe plads fremfor at tage plads. Det er en slags forsonende blues til det store spektakel.

Torsdag den 11. juni 2020, kl 20.00

Entré: 50 kr.

Billet: https://www.eventim-light.com/dk/a/5cee956f65ddd5000158aae7/e//

Lukket for kommentarer.