DILLETANT – Mord til dessert! d. 27.02.2016, kl. hhv. 15 & 18

Stigs Bjergby’s forårsforestilling…

… foregår på Dr. Estranos lystslot. Den sicilianske superskurk, Dr. Estrano sætter verdens skarpeste kriminologer stævne i en mordgåde, der kan indbringe den, som løser gåden, 1.000.000 kr. Stedet, hvor der er Mord til Dessert, er Dr. Estranos lystslot, og de indbudte er: den klodsede opdager Inspecteur Clousette fra Frankrig, den distingverede detektiv Sir Lawrence C. Sterne, som er oldebarn af selveste Sherlock Holmes, Det danske Rejseholds uforlignelige gerningsstedsekspert L.C. med den sjette sans, og sidst men ikke mindst det sexede, toptunede, kampsportsivrige, hårdt- og omkringsigslående trekløver Sørens Engle, Marie, Hanne og Mette. De bliver med åbne arme taget imod af den noget ubehjælpsomme og meget, meget svagtseende butler Vito og den døvstumme stuepige Belladonna. Der er lagt op til en særdeles festlig aften med cocktailstemning og diverse kommunikationsbrister samt utallige sproglige og kriminologiske forviklinger i et stykke med indtil flere overraskende slutninger. Så uanset hvem man er, må man holde tungen lige i munden.

Med i forestillingen er de “garvede” skuespillere fra de forgående år: Hans Jørgen Larsen, Henrik Nielsen, Søren Hansen, Thomas Nissen, Dorte Bjeldstrand, Anne Frederiksen, Tristan Van de Meer, Marianne Hartung Holmboe og Liselotte Dyrekær-Christensen. Vores sufflør er Jette Præstholm og til at trække i tæppet m.m har vi Nadia Andersen.

Stykket vises i Stigs Bjergby forsamlingshus:

Lørdag den 27. februar kl 15.00 Pris kr. 50.00 incl. Kaffe og kage.
Lørdag den 27. februar kl. 18.00 Pris kr. 210,- incl. Middag og dans efter forestillingen.

Menuen består af: Oksefilet med små stegte persillekartofler, bagte tomater med urter. Smørdampede broccoli med bacon og løg. Bearnaisesauce/rødvinssauce.

Efter aftenens forestilling vil der spilles op til dans med Steen Kaare.

Drikkevare købes særskilt i baren ved begge forestillinger.
Billetter bestilles ved henvendelse til Liselotte Dyrekær-Christensen tlf: 23 96 35 70 gerne sms eller mail torben.lotte@hotmail.com

Kom og bak op om dette lokale arrangement, tag naboen med og få en hyggelig eftermiddag / aften. – Vel mødt den 27. februar 2016 –

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.