Café Habibi inviterer til bingo d. 05.05.2016, kl. 19.30

Café Habibi inviterer til Kristi himmelfarts-aften i bingo-disciplinens navn, torsdag d. 5. maj, kl. 19.30.
Der vil være spændende gevinster, kyndige taloplæsere og overflod af godt humør.
Alle er velkomne, hvad enten man til have fingre i en af de gode præmier, øve sig i det danske talsystem, eller bare tage del i den gode stemning.
Vi ses til bingo!

Fernisering: Christian Bryde d. 06.05.2015, kl. 16:30

6. maj afholder Cafe Habibi fernisering af værker lavet af den lokale Jyderup kunstner Christian Bryde som udstiller sine energiske og farvestrålende værker på cafeen hele maj måned.
Ferniseringen starter kl.16.30 hvor vi byder på et gratis glas bobler og et oplæg af kuratoren Bent Wernay, som fortæller lidt om Christian Brydes værker. Her vil det også muligt at møde kunstneren selv og høre om hans arbejde.

Dato: 6 maj.
Tid: 16:30
Sted: Cafe Habibi, Skarridsøgade 29, 4450 Jyderup

Gratis entre

Påske-aktiviteter på Café Habibi d. 26.03.2016, kl. 11-16

Cafe Habibi holder åbent som normalt hele påsken, og lørdag inviterer vi alle påskeglade og barnlige sjæle til en eftermiddag i påske-hyggens navn. Alle er velkomne, så tag dit barn, din mor, far, søskende, bedsteforældre eller venner under armen og kom ned og vær med til æggepustning, ansigtsmaling og tegne/male værksted!

Aktiviteterne er gratis (mad, drikkevarer og kage kan købes – der er desuden mulighed for at købe en særlig påsketapas som indeholder rosastegt lam, æg, røget laks, to slags pølse, to slags ost, to slags brød med smør og frisk frugt. Påsketapasen koster 115 kr. og kan forudbestilles ved at skrive en besked Facebook, eller skrive til infocafehabibi@gmail.com eller ringe til: 61 19 48 55)

Meld gerne til i begivenheden om du kommer så vi cirka ved hvor mange der kommer: https://www.facebook.com/events/1583161858589632/

 

Strik + Jam = hver onsdag, kl. 16:30-19:30 på Café Habibi

Café Habibi inviterer til strikning hver onsdag. Alle er velkomne til at tage sit strikketøj med eller komme forbi og lære hvordan man gør det, under kyndig vejledning af Lone Andersen fra Jyderup. Samtidig kan man lytte til dejlig jam-musik.

CAFÉ HABIBI ÅBNINGSFESTIVAL d. 12. og 13. februar 2016

Cafe Habibi har nu endelig åbent! DET SKAL FEJRES!
Cafeen har været under opbygning i flere måneder, og vi er nu super glade for at kunne byde alle velkommen i Habibi på skarridsøgade 29, 4450 Jyderup. Derfor har vi arrangeret en lille åbnings-festival, hvor alle der har lyst til at fejre denne glæde inviteres med.

Festivalen afholdes fredag d. 12. februar fra 16-24 og lørdag d. 13. februar.

Habibi kommer til at sætte rammerne for et virvar af musik, kunst, fest og workshops. Vi er ved at strikke et lækkert 2-dages program sammen, der kan pleje vores kunstneriske tørst.
Se mere på facebookeventet hvor programmet løbende vil opdateres. https://www.facebook.com/events/1739006216336120/

 

Nyt samlingssted i Jyderup “Café Habibi” åbner i januar 2016

Ny Café i Jyderup
Snart får alle beboere i Jyderup et nyt samlingspunkt – Café Habibi. Her vil det være muligt at købe kaffe, te, morgenmad, let frokost, kage og når vi får en alkoholbevilling også øl og vin. Fokus vil ligge på økologiske og så vidt muligt lokal-producerede fødevarer. Cafeen åbner i januar og kommer til at have til huse i den gamle bank i Skarridsøgade nr. 29 i Jyderup.

IDEEN BAG: Jyderup by vil i nær fremtid modtage mange nye flygtninge, og vi ser derfor dette som en god mulighed for at skabe nyt liv og vækst i byen. Vi ser et fremtidigt behov for brobygning mellem mennesker, der kan give grobund for et fællesskab, hvor alle inviteres ind til at bidrage og udveksle erfaringer, og dermed drage fordel af hinandens ressourcer for sammen at skabe en god integration. Vi forestiller os, at cafeen blandt andet er et sted, hvor flygtninge kan komme og få lektiehjælp, og hvor de lokale erhvervs-foreninger inviteres ind til at stifte bekendtskab med byens nye beboere.

Alt fremtidigt overskud skal gå til sociale og kulturelle initiativer, der kan forbedre flygtninges levevilkår i det danske samfund og styrke Jyderup som en levende handelsby.

Ideen og initiativet til cafeen er startet af elever fra Jyderup Højskole, men skal i fremtiden være uafhængig af Højskolen.

REJSEGILDE: D. 5. december kl 11 åbner vi døren, viser lokalerne frem og fortæller om ideen. Her vil der blive serveret gratis kaffe og champagne.

PENDLERKAFFE: Fra 1. december begynder vi at sælge morgenkaffe på stationen i Jyderup, pengene går til etableringen af cafeen.

FØLG OS: Hvis du er interesseret i holde dig opdateret omkring projektet, kan du gå ind og like vores facebook side: facebook.com/kafehabibi Her vil der løbende blive opdateret med billeder fra vores arbejde med at etableringen af cafeen.

FRIVILLIG: Har du lyst til at være frivillig som håndværker eller som fremtidig medarbejder i cafeen, har du nogle spørgsmål eller sidder du og brænder inde med en ide, kan du kontakte os på mail: infocafehabibi@gmail.com  eller tlf. (+45) 59224480

STØT OS: Har du lyst til at støtte projektet økonomisk kan du sende penge til: Reg. nr: 8401 Konto nr: 1292095.

Du kan også melde dig ind i foreningen Café Habibi. Det koster 100 kr. om året. Skriv til infocafehabibi@gmail.com

Pengene vil gå til etablering af stedet, og vil inkluderer møbler, maling, kaffemaskine med mere.