Så er der igen ”Gang i Jyderup” – fredag d. 22.05.2015, kl. 16.00

Der er på alle måder lagt op til en festlig dag, når Fede Finn & Funny Boyz light serverer, Danmarks måske mest porpulære danseband Fede Finn & Funny Boyz light på torvet.
Dessert er måske  det rigtige ord, for de korpulente herrer og den skønne kvinde har gennem de sidste mange uger ligget nummer 1 på dansktoppen med deres slanke sang ”Når jeg har tabt mig 25 kilo”. Det er gruppens 23. hit siden gennembruddet i 2005 med ”Kærligheden Brænder” og dessert er noget gruppen efter sigende har fravalgt i år.
Det er yderst sjældent danske bands er kendt uden for landets grænser, men Fede Finn & Funny Boyz light har gennem de seneste år nydt den internationale scene, med afstikkere til Polen, Frankrig, Norge og Tyskland, hvilket en væsentlig årsag kan være galionsfiguren, den velsyngende, veldrejede og saxofonspillende Maud Kofod som uden tvivl får de hårdt arbejde Funny Boyz op i et lang højere gear.
Det bliver et festligt hyggeligt gensyn med Fede Finn & Funny Boyz, 23 hits og en stemning som nærmest ligner et festlig oktoberfest i Bayern.