Lokalopvisning i Jyderup Gymnastik d. 19.03.2016, kl. 13:30-18

Lørdag den 19. marts 2016 er dagen, hvor årets lokalopvisning i Jyderup Gymnastik løber af stablen og vanen tro, foregår dette i Jyderup Hallen.
Foreningens mange forskellige hold, som spænder fra de allermindste på far-mor-barn holdet og familieholdet til de mellemste piger og drenge og helt op til de ældste på både juniorhold og sofahold er klar til at give publikum en fantastisk gymnastikoplevelse med både spring, hop, serier og meget andet.
18 af foreningens hold vil deltage i opvisningen, mens andre vil give smagsprøver på hold der ikke deltager i opvisning, men som har trænet hele sæsonen.
De forskellige hold har hver uge været under kyndig instruktion af de mange dygtige instruktører, voksenhjælpere, unge hjælpere og mini-hjælpere der gør det muligt, via deres entusiasme, engagement og energi, at de enkelte hold får nogle gode og udbytterige træningstimer.

Gæstehold
I år vil hele 2 gæstehold komme og give opvisning i hallen. DGI junior Nord, hvor Jyderup Gymnastik har en del gymnaster gående er det første gæstehold på gulvet ved årets opvisning.
Senere på eftermiddagen kommer en landsholdstrio i Acro og giver en opvisning i hvordan styrke, smidighed og elegance kan gå op i en større enhed.

Lotteri, kaffe og kage
Traditionen tro vil der ved opvisningen være mulighed for at købe lodder til kinesisk lotteri, hvor der er flotte præmier at vinde, som byens forretningsdrivende venligt har sponsoreret til foreningen.
Herudover vil der være salg af kaffe, the og kage. Igen i år vil det være Juniorholdet og deres forældre der vil stå for dette, og overskuddet herfra går til en fælles tur for holdet.

Dørene åbner
Opvisningen begynder i år kl. 13.30 og dørene åbnes kl. 12.30. Oftest er der kø ved indgangen, da publikum gerne vil have en god plads.
Vi forventer at der kommer over 800 publikummer denne dag, udover de aktive gymnaster, trænere og hjælpere. Men der vil være plads til alle, så alle fremmødte kan få en god eftermiddag med en masse dejlig og spændende gymnastik.
Alle gymnasterne på de forskellige hold glæder sig til at vise forældre, søskende, bedsteforældre og venner deres opvisning, som de har trænet på i løbet af vinteren.

Se opvisningsprogrammet på www.jyderupgymnastik.dk