Gratis kopiering til de lokale foreninger

FrivilligCenter Holbæk har indgået en aftale med Holbæk Bibliotek, de lokale biblioteker i Jyderup, Svinninge og Tølløse samt OrØkontoret om gratis kopiering til de lokale foreninger.
Læs mere her eller på linket –> http://frivilligcenterholbaek.dk/menu/nyheder/nyheder-frivillighed-og-faellesskab/2018/til-til-fornyelse-af-kopicertifikat/

Ny sæson gratis it-kurser

Borgerservice og biblioteket er i februar klar med ny sæson gratis it-kurser under Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet.
Du kan blive bedre til at bruge internettet eller til at betjene dig selv digitalt, når det gælder information og kommunikation med det offentlige.
Vi tilbyder kurser både for helt nye i den digitale verden og til mere øvede, der har kendskab til computer, iPad og android tablet. Kurserne foregår på Elverdamsskolen, Afdeling Tølløse, Holbæk- og Jyderup Bibliotek.
Der er i år også tilbud om Digitale Postcafeér på Svinninge Bibliotek. Digitale postcafeér er et åbent tilbud til dig, der gerne vil have styr på din digitale postkasse og de digitale selvbetjeningsløsninger.
I de åbne IT-cafeér på Holbæk Bibliotek er der mulighed for individuel hjælp og vejledning til computer, internet og digital selvbetjening.
Fra onsdag d. 28. januar 2015 kan forårets kursuskatalog hentes i Borgerservice, på kommunens biblioteker eller kommunens administration i Kanalstræde. Du kan også hente kataloget her.

Tilmelding kan ske fra torsdag d. 29. januar 2015. Henvend dig i Borgerservice eller på kommunens biblioteker. Du kan også ringe på tlf. nr. 72363606 eller 72363636 eller tilmelde dig via e-mail: aneoh@holb.dk. Husk at oplyse dit navn, tlf.nr. og hvilke kurser du gerne vil tilmeldes.

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.
Digitale postcafeér og it-cafeér kræver ikke tilmelding. Du møder blot op.
Se oversigt over digitale postcafeér og it-cafeér.