Koncert: Benny Holst Trio, d. 17.03.2016, kl. 19.30 på Jyderup Højskole

Benny Holst: Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny Holst den gode historie og må regnes med når superligaen af danske sangskrivere skal opstilles.
Med 36 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver, guitarist har Benny Holst nu samlet sine favoritmusikere og udgivet albummet ”Himlen må vente”, det første siden 1981.
Pressen skrev bl.a.:”…Benny Holst har leveret ét af de senere års mest roste, helstøbte come back-albums på den danske rytmiske scene”.

Martin Andersen: Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkesteret.
Pressen skrev bl.a.:”…i dag er han vokset til en gudbenådet solist” og “Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo. Han er så energisk, at han har svært ved at holde sig i ro, når det fordres af ham. Men så er der lidt at kigge på for publikum, mens guitarerne stemmes. Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os til at tænke på ham som et musikalsk geni.”

Jacob Rathje: Jacob Rathje er guitarist, samt sanger. Han hører til den nye generation af danske roots-musikere. Blues, folk, country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil.
Pressen skrev bl.a.: “Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide improvisationer. Det er tydeligt at han har det samlede overblik og han matcher de to andre perfekt.”

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.