Naturaksen – Den grønne akse

Projektbeskrivelse
Naturaksen er  området fra Sølyst til Skarresø Camping mellem Sølystvej og søen. Naturaksen kaldes også “Den grønne akse”. Der blev i november 2014 afholdt et borgermøde, hvor der blev udviklet mange ideer til udnyttelse af dette område. Projektgruppen arbejder videre med disse ideer.

Dette projekt indgik i arbejdet med Jyderup Handleplan som et delprojekt “Bypark“. Efterfølgende har kommunalbestyrelsen på sit møde den 27/6 – 2018 besluttet at afsætte 320.000 til bypark i Drivsaatskoven, heri indgår beløb til oprydning af Natura 2000 området. Det betyder, at det videre arbejde med projekt “Naturaksen – Den grønne akse”  sker i samarbejde med kommunen.

Projektansvarlig

Jesper Jørgensen
Mail: jj@nordicservicegroup.com

Projektgruppen

Thorkild Wisbech
Svend Aage Larsen

Arbejdet i projektgruppen

04.03.18: Så er vi klar til tage næste trin i at gøre Drivsåtsskoven til en bypark med forskellige aktiviteter. Med udgangspunkt i de idéer til aktiviteter der kom på borgermødet for et par år siden, har projektgruppen indgået en partnerskabsaftale med Just Human som er ejet af Chris MacDonald om at skabe et aktivitetsområde, hvor børn og deres voksne (forældre, bedsteforældre eller andre) kan mødes og være sammen, mens de er aktive.

Som kick off på projektet kommer Chris MacDonald til Jyderup og holder foredraget Sund energi og mentalt overskud mandag den 7. maj kl. 19.00 i Jyderup hallen. Der kan købe billetter på billet.dk, hos Butik Marianne og Hr & Fru Sørensen’s Urtehjørne til en billetpris på 245 kr. inklusiv billetgebyr. Overskuddet fra foredraget går ubeskåret til projektet.

Lukket for kommentarer.