Det sker – efter kategori

nov
4
ons
Lad os tale om Europa! Jyderup Højskole
nov 4 kl. 19:30
Lad os tale om Europa! @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Lad os tale om Europa!
Klima, identitet, migration, arbejdsløshed og EU’s fremtid.
Det er nogle af de vigtigste emner, vi skal tale om, når Peter Laugesen og Elena Askløf fra ’Vores Europa’ holder foredrag på Jyderup Højskole 4. november.
Siden 2013 har Peter og Elena rejst Europa tyndt for at afdække de største udfordringer. Med rejseskildringer, film og billeder vil de fortælle om de mange aktivistiske og politiske kampe, der foregår i Europa lige nu.
Vi kommer blandt andet til den spanske ørken, hvor en gruppe unge europæere lever off-grid i kampen for den bæredygtige omstilling. Vi skal forbi unge grækere, der med nye civile initiativer skaber et værdigt og samfundsengageret liv trods arbejdsløshed. Og i Polen viser ungdommen, at der stadig er en ideologisk kamp om fremtiden – skal den være konservativ eller mangfoldig? Derudover vil de sætte ansigt på udfordringer med nationalisme og migration, og hvad det vil sige at være ung i Europa i dag.
Der garanteres engagement, inspiration og overraskende perspektiver, hvor de personlige fortællinger går hånd i hånd med politisk analyse.
Vores Europa er et prisbelønnet rejse- og formidlingsprojekt. Formålet er at forstå den europæiske samtid gennem mødet med unge mennesker fra hele Europa. Læs mere om Vores Europas arbejde her: https://voreseuropa.dk/

nov
5
tors
Foredrag med Lene Skovmark “Kristuskransen” Jyderup Sognegård
nov 5 kl. 19:00
Foredrag med Lene Skovmark "Kristuskransen" @ Jyderup Sognegård

Kristuskransen:
Livets Perler er en bede krans, hvis atten perler symboliserer Jesu vandring og vores erfaringer på livets og troens vej.
Perlerne rummer menneskelivets grunderfaringer som smerte, glæde, sorg og håb, og den er en hjælp til at finde glæde, livsmod og sammenhæng i livet.

Tilmelding tilrådes på mail: lid@km.dk

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

HOLMSTRUP OG JYDERUP MENIGHEDSRÅD

Lukket for kommentarer.