Det sker

okt
21
man
Borgermøde om boligudbygning i Jyderup Skarridsøsalen
okt 21 kl. 19:30 – 21:00
Borgermøde om boligudbygning i Jyderup @ Skarridsøsalen

Holbæk kommune vil gerne have en boligstrategi, så man lidt forenklet sagt kan sikre, at det er de rigtige boliger, der bliver bygget de rigtige steder.

Der er tidligere lavet en boliganalyse for kommunen (hent analysen), som også er blevet fremlagt på borgerdialogmøder (8/11). Inden boligstrategien bliver udarbejdet ønsker politikerne, at høre borgernes synspunkter og derfor indbydes der til borgermøder i alle lokalområder. Det er de enkelte lokalfora, der forbereder og afvikler møderne.

I Jyderup har lokalforums styregruppe valgt at fokusere på boligvilkår for tiltrækning af nye borgere til Jyderup og vilkår for fastholdelse af borgere. Der vil være korte indlæg fra erhvervsliv og befolkningsgrupper, men først og fremmest skal mødedeltagerne kunne komme til orde.

Programmet ser foreløbigt sådan ud:

Velkomst og indledning ved en politiker, der fortæller om de politiske forventninger til boligstrategien, og om hvordan borgernes synspunktet vil indgå i arbejdet med strategien

Vilkår for tiltrækning af nye borgere. Korte oplæg fra  ejendomsmæglere og boligselskaber, skolen og erhvervsforeningen om efterspørgsel på boliger og boligtyper, prognoser for børnetal, hvad gør vores område attraktivt for tilflytning med mere – Boliganalysen fortæller,  at 5% af de, der søger mod Holbæk kommune, helt sikkert vil overveje Jyderup og 33% måske! 

Borgersynspunkter.  Skal byen vokse? Hvilke boliger er der behov for (for at tiltrække)? Uudnyttede boligområder? Nye boligområder? Omdannelse af erhvervsområder til boligformål? Bofællesskaber? Leje eller eje?

Vilkår for fastholdelse af borgere. Korte oplæg af ejendomsmæglere og boligselskaber samt lokale repræsentanter fra Ungdomsbyrådet og Ældre Sagen om efterspørgsel på boliger og boligtyper – Boliganalysen fortæller, at 69% af de nuværende borgere i Jyderup vil vælge Jyderup igen ved næste flytning!

Borgersynspunkter.  Behov for særlige boliger til unge? Til ældre? Til enlige? Hvilke boliger? Hvor skal boligerne ligge? Leje eller eje?

Tak for i aften

Se også bilag til borgermødet her

okt
22
tirs
TIRSDAGSTEKNIK – KOM FRISK, KOM GLAD Mødested: Jyderup Hallen
okt 22 kl. 16:30 – 17:00
TIRSDAGSTEKNIK – KOM FRISK, KOM GLAD @ Mødested: Jyderup Hallen | Jyderup | Danmark

Der afholdes TIRSDAGSTEKNIK hver tirsdag kl.16.30 fra Jyderuphallen
Det varer ca. en halv time og indeholder lidt opvarmning, en lille løbetur med fokus på teknik,  samt et indslag i form af feks. let styrketræning, teknikøvelser, åndedrætsteknikker, leg, boldspil eller hvad vi nu lige finder på.
Alle er velkomne, unge som gamle og niveauet sættes efter deltagerne.
Træneren er fra Jyderup Løbe- og Motionsklub, men man behøver ikke at være medlem af klubben for at deltage. Og det koster gratis
Det hele foregår udendørs.

okt
23
ons
STRIK & JAM i Jyderup Bibliotek
okt 23 kl. 16:30 – 18:30
STRIK & JAM i Jyderup Bibliotek

HVER ONSDAG KL. 16:30 -18:30 er der STRIK & JAM i JYDERUP BIBLIOTEK.
KIG FORBI MED DIT HÆKLE-/STRIKKETØJ/INSTRUMENT OG GODE HUMØR.
Medbring selv kaffe/the eller lignede – og bemærk der må ikke nydes alkoholiske drikke på biblioteket!
VI SES 🙂

OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE Jyderup Højskole
okt 23 kl. 19:30
OPEN MIC PÅ JYDERUP HØJSKOLE @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Open Mic er en åben scene, hvor du kan dukke op og melde dig som performer til aftenens vært, der prøver at styre slagets gang. Vi har mikrofonen og klaveret, resten skal du selv tage med. Du er også velkommen som publikum – nyde stemningen, samværet og talenterne på scenen.
Det sker kl. 19.30 den 10. september – 23. oktober – 13. november På Højskolen Sølystvej 2, 4450 Jyderup
GRATIS Entré

okt
24
tors
Gunnar Halle Kvartet – Koncert på Jyderup Højskole Jyderup Højskole
okt 24 kl. 20:00
Gunnar Halle Kvartet - Koncert på Jyderup Højskole @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Den norske trompetist Gunnar Halle kommer forbi Jyderup med sin kvartet og helt nyt materiale. Halle var bosat i København i en årrække og spiller på mere end 80 albums og med danske bands og artister, herunder Pierre Dørges New Jungle Orchestra, Copenhagen Art Ensemble og Tys Tys. I 2015 startede han sin kvartet og en karriere som bandleder med det kritikerroste album ‘Istanbul Sky’ hvor smukke melodier, støj, indie, jazz og endda et par regulære sange på original vis belyste Halles talent fra forskellige vinkler. Opfølgeren ‘Halles Planet’ er lige på trapperne, og Halles utroligt samspilte kvartet er i topform og spiller den meget melodiske musik med lige dele nysgerrig legesyge og mystik.

Gunnar Halle – trompet/synth/vokal
Stephan Sieben – guitar
Putte Johander – bass
Knut Finsrud – trommer

Torsdag d. 24. oktober kl. 20.00
Entré 50,-
Køb billetter her
https://www.eventim-light.com/dk/a/5cee956f65ddd5000158aae7/e/5d5fc0d8904c8800015a02b6/

okt
25
fre
”DAGLIGSTUE” I BIBLIOTEKET – KIG FORBI
okt 25 kl. 15:00 – 17:00
”DAGLIGSTUE” I BIBLIOTEKET - KIG FORBI

Hver fredag er der “dagligstue” i biblioteket.
Kig forbi – få en kop kaffe/the/kage og deltag med hyggelige snakke sammen med os andre.
Vi håber, at gøre det til en fast tradition at mødes hver fredag kl. 15-17 – en afslutning på ugen, hvor vi taler med hinanden og siger god weekend.
ALLE ER VELKOMNE – UNG, SOM GAMMEL – FAMILIER, SOM ENLIGE – KIG FORBI 🙂

Barokmusik, jazzmusik og folkemusik – Koncert på Jyderup Højskole Jyderup Højskole
okt 25 kl. 20:00
Barokmusik, jazzmusik og folkemusik - Koncert på Jyderup Højskole @ Jyderup Højskole | Jyderup | Danmark

Barokmusik, jazzmusik og folkemusik mødes til en usædvanlig koncert. Oplev tre musikalske specialiteter side om side.
Barokmusikken leveres af Viggo Mangor (orgel) og Toke Møldrup (cello). Jazzmusikken leveres af Hans Mydtskov (saxofon) og Morten Nordal (guitar). Folkemusikken leveres af Klaus Pindstrup (violin) og Stefan Groot (harmonika).
De tre duoer vil hver for sig og sammen spille og fortælle om de tre musikgenrer. Hør dem improvisere, variere og udsmykke musikken, alt det der aldrig skrives i noderne, og som er musikernes kunstneriske speciale. I koncertens anden del bytter de tre duoer repertoire. Hvad sker der med folkemusikken i hænderne på to barokmusikere? Og hvad kommer der ud af barokmusikken, når den varetages af to folkemusikere?

Fredag den 25. oktober kl. 20.00
Pris: 110 kr.

Køb billetter her :
https://www.eventim-light.com/dk/a/5cee956f65ddd5000158aae7/e/5d9f3762fadeec0001d94297/

Jyderups J-dag – kom og smag Skarridsøsalen
okt 25 kl. 20:00
Jyderups J-dag - kom og smag @ Skarridsøsalen | Jyderup | Danmark

Sæt allerede nu X i kalenderen.
Jyderups jul kommer på gaden den 25/10 og kan nydes fra kl 20.00 i Skarridssalen (Gl. Byrådssal). Der vil være musikalsk underholdning , gode øl og godt selskab.

okt
28
man
Sangaften – Syng dansk v/Niels-Erik Jørgensen
okt 28 kl. 19:30

Lukket for kommentarer.