Adamsgården

Aggersvoldvej 3A

Hjemmeside:  www.adamsgaarden.dk/

Facebook: 

Forretningsprofil:
I ADAMSGÅRDENs Gårdbutik kan du finde årstidens friske bær og grøntsager samt en lang række kvalitetsvarer som bl.a. koldpresset most, honningprodukter, bærsnaps fra Samsø, the, olivenolie og vin.
På gården har vi æg fra høns der går frit i 1500m2 hønsegård.

Bromølle Kro

Slagelsevej 78

Hjemmeside:  www.bromoelle-kro.dk/

Facebook: bromoellekro/

 

Tlf: 5825 0090

Forretningsprofil:
Bromølle Kro ligger idyllisk om givet af skov og med Åmose Å rislende forbi.
Det er en alsidig forretning med en hyggelig restaurant, 3 selskabslokaler med plads til mellem 15-180 personer. Mindst 4 gange om året har vi show med forskellige kunstnere. Derudover afholder vi 2 gourmet vinsmagninger, fejrer de fleste højtider med specielle tilbud o.s.v. Vi har desuden 30 hotelværelser som alle har egen terrasse, tv og gratis internet. Vil du vide mere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Café Habibi

Skarridsøgade 29

Hjemmeside:  

Facebook: https://www.facebook.com/kafehabibi/

Forretningsprofil:
Café Habibi er et hyggeligt pitstop, der også tilbyder kulturelle begivenheder som for eksempel onsdags Strik og Jam. På cafeen kan du nyde en god kop kaffe, sandwich, tapas eller vælge en special øl m.m. Caféen har en vision om at samle lokale kræfter, og skabe åbenhed overfor nye tilflyttere. Nærvær og mangfoldighed er byggesten for vores social økonomiske virksomhed.

 

 

EL 99 IVS

Skarridsøgade 39

Hjemmeside:  www.el-99.dk/

Facebook: El99IVS

Mobil: 2220 9072

 

Tlf: 5925 1099

Forretningsprofil: Udlejning af hvidevarer og TV