Bromølle Kro

Slagelsevej 78

Hjemmeside:  www.bromoelle-kro.dk/

Facebook: bromoellekro/

 

Tlf: 5825 0090

Forretningsprofil:
Bromølle Kro ligger idyllisk om givet af skov og med Åmose Å rislende forbi.
Det er en alsidig forretning med en hyggelig restaurant, 3 selskabslokaler med plads til mellem 15-180 personer. Mindst 4 gange om året har vi show med forskellige kunstnere. Derudover afholder vi 2 gourmet vinsmagninger, fejrer de fleste højtider med specielle tilbud o.s.v. Vi har desuden 30 hotelværelser som alle har egen terrasse, tv og gratis internet. Vil du vide mere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Café Habibi

Skarridsøgade 29

Hjemmeside:  

Facebook: https://www.facebook.com/kafehabibi/

Forretningsprofil:
Café Habibi er et hyggeligt pitstop, der også tilbyder kulturelle begivenheder som for eksempel onsdags Strik og Jam. På cafeen kan du nyde en god kop kaffe, sandwich, tapas eller vælge en special øl m.m. Caféen har en vision om at samle lokale kræfter, og skabe åbenhed overfor nye tilflyttere. Nærvær og mangfoldighed er byggesten for vores social økonomiske virksomhed.

 

 

Maurizio’s

Høedvej 4

Forretningsprofil:
I butikken på Høedvej 4 sælger Maurizio’s lækre italienske og lokale sicilianske varer som f.eks. pasta, saucer, oliven, soltørrede tomater, grøntsager i vineddike og olie, olivenolie, pesto, søde sager, vin, likører og original siciliansk keramik m.m. direkte importeret fra Sicilien.  Maurizio inviterer til hyggelige spiseaftener med dejlige sicilianske vine i de smukke omgivelser i butikken, hvor der serveres traditionel italiensk mad og sicilianske egnsretter efter gamle originale opskrifter. Maurizio laver desuden mad ud af huset efter aftale, ligesom det er muligt at aftale at holde arrangementer i butikken.