Den ghanesiske superstjerne King Ayisoba besøger Jyderup Højskole d. 14.03.2016, kl. 19:30

KING AYISOBA (Ghana)
Den ghanesiske superstjerne King Ayisoba besøger Jyderup Højskole, hvor han og hans tre mands store band vil levere en festlig blanding af afrobeat, traditionel ghanesisk musik og vild afrikansk dans.
King Ayisoba har længe repræsenteret det bedste af funky ghana-afro beat og traditionel ”kologo”-musik. Han er kendt for sine heftige sceneshows, der inkluderer alt fra traditionelle afrikanske instrumenter til vilde danse optrin.
Den traditionelle kologo musik kommer fra det østlige Ghana og i hænderne på King Ayisoba bliver den tilført energi og duft af det 21. århundrede. Han synger på Frafra, Twi og Engelsk og er en stor stjerne i Ghana, og han har været med til at bringe de iørefaldende kologo rytmer ud i den ganske verden.
King Ayisoba spiller Kologo, en to strenget guitar med en kalabas som resonans, som på samme tid er rytmisk og melodisk.
King Ayisoba har samarbejdet med flere navne fra den danske musikscene – herunder Pharfar og Djuma Soundsystem. Senest har Ayisoba udgivet det roste album “Wicked Leaders” fra 2015 med en musikvideo til titelnummeret optaget i København.
Dato: 14 Marts kl. 19.30
Sted: Jyderup Højskole, Sølystvej 2, 4450 Jyderup
Pris: 75 kr.
Bestil billet på info@jyderuphojskole.dk