Facebookgrupper med relation til Jyderup

Dette opslag bliver løbende revideret. Idéen med opslaget er, at give en oversigt over de Facebookgrupper (og sider), der er “borger til borger” relateret her i Jyderup. Sider og grupper, der eksempelvis relaterer til erhvervsvirksomheder og foreninger med flere medtages ikke.  Oversigten vedligeholdes af kommunikationsgruppen, som dog vil være meget afhængig af, at brugerne løbende giver besked om grupper, der er overset eller forkert beskrevet, og om helt nye grupper. Facebook er en meget dynamisk – og uoverskuelig størrelse, så vi bilder os ikke ind, at vi har alt med. Kontakt gerne Preben Gajhede (preben.gajhede@mail.dk) med nye oplysninger.

Facebooksider, typisk med informative opslag:

Administrator

Indhold

Lokalforums bestyrelse

Sidens formål er at gøre opmærksom på nye opdateringer af byens hjemmeside, www.jyderup.dk. Del gerne denne side med andre, så kendskabet til hjemmesiden bliver så omfattende som overhovedet muligt.

Sidens formål er at gøre opmærksom på nye opdateringer af foreningens hjemmeside, www.jyderupsfremtid.dk. Del gerne denne side med andre, så kendskabet til foreningen bliver så omfattende som overhovedet muligt.

Åbne Facebookgrupper:

Svend Aage Larsen
Preben Gajhede

Gruppens formål er at give mulighed for en generel dialog mellem borgerne om byens udvikling. Projekter eller andre specifikke temaer, kan have egne debatgrupper, se længere nede i denne oversigt. Gruppen er åben for alle, og alle kan gøre enhver til medlem af gruppen. Pr. 19/3-23: 497 medlemmer.

Anders Hjort-Jørgensen
Karin Scharling Jensen
Helle Hoffmann
Benny Lundsted
Flemming Thorsen
Ove S. Nielsen
Jørgen Gybel Jensen

Formålet med denne gruppe er at indsamle viden om 4450 Jyderup, dvs. erindringsglimt om og fotos fra byen, dens kultur, erhverv og folkeliv fra 1874, hvor jernbanen lagde sporene forbi byen, og indtil 1960’erne, hvor Skovvejen ”truede” med at adskille det gamle Jyderup fra stationsbyen.
Alle kan være med, og alle kan gøre alle til medlemmer. Pr. 10/2 – 17: 1099 medlemmer.

Anette Sandholdt Jensen
Søren Bøtker Pedersen

Gruppen skaber kontakt mellem borgerne. Den bruges til efterlysninger, stiller spørgsmål – og svar, bringer gode idéer og informerer om begivenheder. Gruppen er åben for alle, og alle kan gøre alle til medlemmer. Pr. 8/2-17: 1.940 medlemmer.

Anders Hjort-Jørgensen
Poul-Henrik Jensen
Inge-Lis Guldager Nonboe Madsen
Karin Scharling Jensen

Stort set samme indhold som i gruppen Jyderup. Dog med tendens til mest at informere om begivenheder. Alle kan være med, og alle kan gøre alle til medlemmer. Pr. 8/2 – 17: 995 medlemmer.

Søren Bøtker Pedersen

Denne gruppe er for alle dem, der ønsker give en hånd med i det frivillige arbejde for at få udviklet Jyderup by. På siden vil alle projekter, der har brug for frivillig arbejde blive slået op, Her vil du kunne se hvor og hvornår du kan give en hjælpende hånd med i et projekt. Alle kan være med, og alle kan gøre alle til medlemmer. Pr. 8/2 – 17: 92 medlemmer.

Søren Bøtker Pedersen

Gruppen er for alle dem der bruger Jyderup Hundeskov og som gerne vil have information om skoven, samt give en hånd med når vi skal vedligeholde den. Alle kan være med, og alle kan gøre alle til medlemmer. Pr. 9/8 – 17: 167 medlemmer.

Ebbe Nordal

Denne gruppe er for alle, som ønsker at fremme en bæredygtig udvikling i Jyderup.  Alle kan være med, og alle kan gøre alle til medlemmer.
Pr. 8/2 – 17: 18 medlemmer.

Bent Wernay
Gurra Hauksdottir Schmidt

Gruppen søger at skabe et samarbejde mellem husflids-, kunsthåndværkere-og kunstmagere. Man arbejder sammen om skabelse og udstilling af værkerne.
Alle kan være med i gruppen, og alle kan gøre alle til medlemmer.
Pr. 10/2 – 17: 208 medlemmer.

Jannie Hallø

I denne gruppe kan du skrive hvor, hvad og hvornår du træner, hvis du vil have en makker med.
Alle kan være med i gruppen, og alle kan gøre alle til medlemmer.
Pr. 10/2 – 17: 143 medlemmer.

Lukkede Facebookgrupper:

Anita Jensen
Linda Lehmann
Martin Larsen

Lukket gruppe. Navnet fortæller om gruppens formål.
Pr. 8/2 – 17: 5.299 medlemmer.

Anne Fau Greve

Lukket gruppe. Gruppen er skabt med hensigt at dele søde sjove tankevækkende minder. Opdaterende indslag og billeder fra vores barn/ungdom i Jyderup er velkomne..  Pr. 8/2 – 17: 1.309 medlemmer.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.