Jyderup omtalt på Altinget

1. januar 2017 er det 10 år siden, at kommunalreformen trådte i kraft, og blandt andet Jyderup blev en del af Holbæk kommune. Det internetbaserede medie “Altinget” har i den forbindelse sat sig for at undersøge, hvordan det så er gået med denne reform 10 år efter. Det er der kommet flere artikler ud af, og flere kommer til.

Altinget har også været i Holbæk kommune og har dels talt med Jørn Sørensen, som var den nye kommunes første borgmester,  og dels talt med Svend Aage Larsen for at høre lidt mere om, hvordan det er gået i en tidligere “rådhusby”, som Jyderup.

Journalisten har fået lidt galt fat i begrebet lokalråd – som vi aldrig har haft i Holbæk kommune – men ellers er der kommet en læseværdig artikel ud af samtalen, ligesom det også er interessant at læse, hvordan vores tidligere borgmester Jørn Sørensen har oplevet det.

Nedenstående link henviser til hele Altingets serie om kommunalreformen, hvor også kapitlet om Holbæk og Jyderup kan læses. Alle artikler om kommunalreformen er åbne for alle interesserede:

http://www.altinget.dk/tema/kommunalreformen-10-aar

 

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.