MadOasen – Stop spild lokalt Jyderup og omegn

På initiativ af kontaktpersonen for lokalforum Jyderup, Rikke Klindt har kontaktgruppen sammen med flere frivillige etableret “MadOasen” som en del af den lokale facebookgruppe “Stop spil lokalt (Jyderup og omegn).

“Stop spil lokalt” er en landsdækkende frivillig forening, der virker gennem lokalt forankrede facebookgrupper, hvoraf en del også har etableret MadOaser. Gennem samarbejdsaftaler med  butikker indsamles madvarer, der ville være gået til spilde og fordeles til borgere, der har behov. Det er således et bæredygtigt og socialt projekt.

Rikke Klindt beskriver det således på Facebooksiden “Stop spild lokalt Jyderup og omegn”:

MadOasen ligger på Skarridsøgade. Hver aften henter frivillige jyderuppere, overskudsmad i Jyderups supermarkeder og bager. Butikkerne pakker maden, og de frivillige registrerer alt, så Fødevarestyrelsen kan godkende det hele.

Så kører de frivillige maden til MadOasen, hvor andre frivillige pakker det ud og lægger det på plads.

Hver mandag, onsdag og fredag fra 16-17 kan ALLE der har lyst, gå en tur gennem MadOasen (man går på en ‘sti’ som i Søstrene Grene og Normal) og så står der små skilte ‘du må tage 2 brød’ ‘4 bananer’ osv. Der står frivillige ved køleskabene og deler ud så egenkontrollen kan overholdes.

Og når du har taget alt, hvad du skal bruge, og har hjulpet os med at redde maden, så siger vi tak for besøget.

Klik på billedet for at læse hele rapporten

MadOasen ligger på Skarridsøgade 31A.

Åbningstid: Mandag, onsdag og fredag fra 16 til 17.

Lukket for kommentarer.